Zonnepanelen met thuisbatterij promotie

Home / Zonnepanelen met thuisbatterij promotie

Zonnepanelen met thuisbatterij van Huawei: Haal het beste uit uw installatie

Rijwoning
Standaardprijs: โ‚ฌ8.764
Actieprijs: v.a. โ‚ฌ7.395 ex btw.
10x Full black glas/glas TIER-1 panelen 440 Wp
Huawei hybride monofase omvormer
+ 5 kw thuisbatterij
Inclusief montage + keuring
Halfopen bebouwing
Standaardprijs: โ‚ฌ10.468
Actieprijs: v.a. โ‚ฌ8.945 ex btw.
14x Full black glas/glas TIER-1 panelen 440 Wp
Huawei hybride monofase omvormer
+ 5 kw thuisbatterij
Inclusief montage + keuring
Open bebouwing
Standaardprijs: โ‚ฌ11.395
Actieprijs: v.a. โ‚ฌ9.995 ex btw.
18x Full black glas/glas Tier-1 panelen 440 Wp
Huawei hybride monofase omvormer
+ 5 kw thuisbatterij
Inclusief montage + keuring






    Uw naam*

    Uw email*

    Uw telefoon*

    Adres*

    Postcode + Gemeente*

    Promotie zonnepanelen met thuisbatterij

    Bestanden uploaden – totaal max. 3MB

    Een eventuele toelichting – Gewenste kWh productiecapaciteit of iets anders

    Zonnepanelen met thuisbatterij plaatsen? Profiteer van onze promotie en vraag een vrijblijvende offerte aan!

    Zonnepanelen met thuisbatterij plaatsen betekent maximaal rendement uit uw zonnepanelen! Als u investeert in zonnepanelen, is het toevoegen van een thuisbatterij een slimme zet. Een thuisbatterij, zoals die van Huawei, kan u helpen om nog meer voordeel te halen uit uw zonnepanelen. Benieuwd naar de voordelen van een thuisbatterij en hoe het u kan helpen om nog duurzamer te leven? Lees dan snel verder.

    Een van de grootste voordelen van een thuisbatterij is dat het de overtollige energie die uw zonnepanelen opwekken opslaat voor later gebruik. Op zonnige dagen wekken uw zonnepanelen meer energie op dan u op dat moment verbruikt. Met een thuisbatterij kunt u deze extra energie opslaan en gebruiken wanneer u het nodig heeft, bijvoorbeeld ’s avonds wanneer de zon niet schijnt.

    Daarnaast kan een thuisbatterij u helpen om te besparen op uw energierekening. Door de opgeslagen energie te gebruiken wanneer de elektriciteitsprijzen hoog zijn, kunt u geld besparen en uw energierekening verlagen. Ook kan een thuisbatterij dienen als back-up tijdens stroomstoringen, zodat u altijd stroom heeft, zelfs als het elektriciteitsnet uitvalt.

    De thuisbatterijen van Huawei staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een Huawei thuisbatterij kunt u rekenen op een lange levensduur en optimale prestaties. Bovendien zijn de thuisbatterijen van Huawei zeer efficiรซnt, wat betekent dat u nog meer energie kunt besparen.

    Kortom, een thuisbatterij kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw zonnepaneleninstallatie. Het kan u helpen om meer voordeel te halen uit uw z.

    Wilt u een andere thuisbatterij kopen? Met een ruim assortiment thuisbatterijen van de merken Huawei Luna, Solar Edge, Enphase kan de opslagcapaciteit van uw zonnepanelen installatie eenvoudig worden uitgebreid.

    Ons werkterrein spitst zich voornamelijk toe tot de regio Vlaams-Brabant, Limburg & Antwerpen.

    *All in omvat het plaatsen van 14 zonnepanelen glas/glas Full Black of Semi black, een monofasige Huawei omvormer + batterij plaatsen op de grond, de benodigde montagematerialen, de bestaande zekeringskast afzekeren en de keuring.ย 

    Voordelen zonnepanelen met thuisbatterij

    In Belgiรซ zijn zonnepanelen met een thuisbatterij steeds populairder vanwege de specifieke voordelen die ze bieden, zowel financieel als op het gebied van zelfvoorzienendheid. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze combinatie in Belgiรซ:

    1. Maximale zelfconsumptie

    Vermindering van afhankelijkheid van het net: Met een thuisbatterij kun je de overtollige energie die je zonnepanelen opwekken opslaan en later gebruiken, bijvoorbeeld โ€™s avonds of op bewolkte dagen. Dit verhoogt je zelfconsumptie, wat vooral belangrijk is in Belgiรซ vanwege het huidige tariefsysteem.

    Besparing op de elektriciteitsrekening: Door meer van je eigen opgewekte energie te gebruiken, verminder je de hoeveelheid stroom die je van het net moet kopen, wat resulteert in lagere energiekosten.

    2. Optimalisatie met het capaciteitstarief

    Capaciteitstarief: In Belgiรซ is het capaciteitstarief ingevoerd, waarbij je betaalt voor de piekbelasting op het elektriciteitsnet. Met een thuisbatterij kun je pieken in je verbruik afvlakken door opgeslagen energie te gebruiken tijdens piekmomenten, wat kan leiden tot lagere nettarieven.

    3. Bescherming tegen afbouw van de terugdraaiende teller

    Afbouw terugdraaiende teller: Belgiรซ is bezig met de geleidelijke afbouw van de terugdraaiende teller (compensatie van injectie en afname). Dit betekent dat het financieel minder aantrekkelijk wordt om overtollige energie terug te leveren aan het net. Een thuisbatterij maakt het mogelijk om meer van je eigen energie te verbruiken in plaats van deze terug te leveren.

    4. Onafhankelijkheid en flexibiliteit

    Bescherming tegen stroomuitval: In geval van stroomuitval kun je dankzij een thuisbatterij toch over energie beschikken, wat je onafhankelijkheid vergroot.

    Minder afhankelijk van energieleveranciers: Je kunt je energiebeheer optimaliseren, waardoor je minder afhankelijk bent van de grillen van de energiemarkt en prijsstijgingen.

    5. Ecologische voordelen

    Vermindering van CO2-uitstoot: Door meer gebruik te maken van je eigen groene energie, verminder je de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

    Duurzaamheid en milieubewustzijn: Het investeren in een thuisbatterij stimuleert het gebruik van hernieuwbare energie en ondersteunt een duurzamere levensstijl.

    6. Waardevermeerdering van je woning

    Toename van de woningwaarde: Huizen met zonnepanelen en een thuisbatterij zijn aantrekkelijker voor kopers, omdat ze lagere energiekosten en een grotere mate van zelfvoorzienendheid bieden.

    7. Voorbereiding op de toekomst

    Toekomstbestendigheid: Met de afbouw van bestaande steunmaatregelen zoals de terugdraaiende teller en de invoering van nieuwe tarieven, ben je met een thuisbatterij beter voorbereid op toekomstige veranderingen in het energielandschap.

    In Belgiรซ zorgen zonnepanelen met een thuisbatterij dus voor aanzienlijke voordelen, vooral in het licht van de veranderende regelgeving en tariefstructuren. Dit maakt de combinatie zonnepanelen met thuisbatterij een slimme keuze voor zowel financiรซle besparingen als duurzaamheid.

    Waarom heeft Huawei 80% van de markt voor omvormers en batterijsystemen

    Huawei wordt vaak beschouwd als een van de beste aanbieders van omvormers en batterijsystemen op de markt vanwege een combinatie van technologische innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Hier zijn enkele redenen waarom Huawei zo hoog aangeschreven staat:

    1. Geavanceerde technologie

    • Hybrid omvormers: Huawei biedt hybride omvormers die zowel zonne-energie kunnen omzetten als direct kunnen samenwerken met een batterijopslagsysteem. Dit betekent dat je met รฉรฉn apparaat je zonnepanelen en thuisbatterij kunt beheren, wat installatie eenvoudiger en efficiรซnter maakt.
    • AI-gebaseerde optimalisatie: Huawei’s omvormers maken gebruik van kunstmatige intelligentie om de prestaties van het systeem te optimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat schaduw op zonnepanelen beter wordt beheerd, wat leidt tot een hogere energieproductie.

    2. Efficiรซntie en prestaties

    • Hoge conversie-efficiรซntie: Huawei omvormers hebben een van de hoogste conversie-efficiรซnties in de industrie, wat betekent dat een groter deel van de zonne-energie wordt omgezet in bruikbare elektriciteit. Dit draagt direct bij aan een hogere opbrengst en snellere terugverdientijd.
    • Betrouwbare prestaties: De omvormers en batterijsystemen van Huawei staan bekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid, zelfs onder extreme weersomstandigheden. Dit zorgt voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

    3. Gebruiksvriendelijke monitoring en controle

    • Smart Management System: Huawei biedt een intuรฏtief monitoringplatform waarmee je je energieproductie, verbruik en opslag in realtime kunt volgen via een app. Dit helpt gebruikers om hun energiebeheer te optimaliseren en eventuele problemen snel te identificeren.
    • Modulaire opbouw: Huawei’s systemen zijn ontworpen om eenvoudig uit te breiden. Dit betekent dat je bijvoorbeeld je batterijsysteem in de toekomst kunt vergroten als je energiebehoeften toenemen.

    4. Veiligheid en betrouwbaarheid

    • Lange levensduur: Huawei’s batterijsystemen maken gebruik van hoogwaardige lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen, die bekend staan om hun veiligheid en lange levensduur. Ze hebben een lage ontladingssnelheid en kunnen veel oplaadcycli doorstaan.
    • Veiligheidsfuncties: De systemen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en bescherming tegen kortsluiting.

    5. Kosteneffectiviteit

    • Prijs-kwaliteitverhouding: Ondanks de geavanceerde technologieรซn die Huawei biedt, zijn hun producten vaak competitief geprijsd in vergelijking met andere premium merken. Dit maakt ze een aantrekkelijke keuze voor consumenten die op zoek zijn naar waarde en betrouwbaarheid.
    • Lage operationele kosten: Door de hoge efficiรซntie, lage onderhoudsvereisten en betrouwbare prestaties, kunnen gebruikers rekenen op lagere operationele kosten gedurende de levensduur van het systeem.

    6. Innovatie en toekomstbestendigheid

    • Voorbereid op net-integratie: Huawei ontwikkelt haar producten met het oog op toekomstige energiebehoeften, zoals integratie met slimme netwerken en het vermogen om energie terug te leveren aan het net. Dit maakt hun systemen toekomstbestendig.
    • Onderzoek en ontwikkeling: Huawei investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om haar producten te blijven verbeteren en nieuwe technologieรซn te integreren, zoals AI-gestuurde optimalisatie en machine learning.

    7. Wereldwijde erkenning en service

    • Internationale certificeringen: Huawei’s producten voldoen aan strenge internationale normen en certificeringen, wat hun betrouwbaarheid en prestaties onderstreept.
    • Uitgebreid servicenetwerk: Huawei heeft een breed netwerk van servicecentra en partners over de hele wereld, wat betekent dat klanten kunnen rekenen op snelle ondersteuning en onderhoud wanneer dat nodig is.

    In samenvatting combineert Huawei geavanceerde technologie, hoge efficiรซntie, betrouwbaarheid en een gebruiksvriendelijke ervaring. Deze factoren maken hun omvormers en batterijsystemen tot een van de beste keuzes op de markt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

    ยฉ RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470 |